Direktlänk till inlägg 25 januari 2018

Mycket jobb :)

Av Lena - 25 januari 2018 13:18

Den senaste tiden har jag jobbat en hel del! Har återigen börjat jobba mer på Kungsholmen efter ca 6 månaders uppehåll + att jag jobbar på Bromma sjukhus så det har blivit många pass mer än vad jag brukar arbeta. Kändes så roligt att komma tillbaka till Kungsholmen och träffa alla kollegor där! Och roligt att ha två arbetsplatser!   


Idag har jag lunchat med Karin och Teddan i Vällingby! Kändes nästan som vår ute! Sol och 7 plusgrader! 

Men saknar snön mycket! Det är såå underbart när det är vitt överallt! Så mycket ljusare det blir! 


Sedan senaste blogginlägget så har jag, Isabella och Gudmor-Eva (alias Eva-Britta) varit på årets traditionella musikal! Förra året bjöd Eva med mig och Isabella på musikalen Snövit och då bestämde vi att vi skulle göra det till en tradition att gå på musikal varje vinter. I år var det Aladdin som vi såg! Såå rolig! Och redan nu har vi bokat nästa års musikal! Djungelboken! 


 


Jag och de 3 äldsta barnen har hunnit med en träff med Helen också på Jensens! Egentligen var det meningen att även Romanos och Emilio skulle hängt med, men de ringde från dagis på eftermiddagen och sa att Emilio inte var sig lik utan var mycket hängig så därför fick de inte följa med till restaurangen. 


Däremot så var vi ute och åt på Olearys i Vällingby i veckan, jag, Romanos och småttingarna. Vi insåg för bara ett par veckor sedan att Emilio helt plötsligt blivit så stor att vi nu kan börja gå på restauranger igen! Hur gick tiden så snabbt?!


 


Emilio och jag var även med Isabellas klass och bowlade i fredags. Det är ett relativt nyöppnat ställe i Vällingby där det även finns en restaurang och bar samt bowlingbanor och olika spel.

Isabella hade aldrig bowlat tidigare och hon tyckte att det var väldigt tungt men väldigt roligt! 

Emilio ville också bowla men det fick han ju inte så han roade sig med TV-spel istället! 


     


Karin och jag började på Linedance för ett par år sedan och det har varit såå roligt! Hur trött jag än var efter jobbet så längtade jag verkligen till dansen för jag tyckte att det var så kul! Det var på onsdagskvällar och skulle fortsätta så, men tyvärr fanns ingen lokal att hyra för dans denna termin så dansen är nu i Viksjö kl 18 på torsdagar istället. Jag kan inte gå då eftersom jag inte hinner dit till kl 18 samt att jag ju planerat mitt jobbschema fram tills april och då bokat att jag ska jobba nästan alla torsdagskvällar (men är ledig alla onsdagskvällar).... Känns sååå tråkigt eftersom jag äntligen hittat en träningsform som jag verkligen älskade!


Dessutom kan Mona och jag inte gå på yoga denna termin för att den läraren som Mona behöver träna för inte har några tider som passar. 


I eftermiddag ska jag följa med Nike till sjukgymnast Ewa igen! Hon är verkligen så fantastisk! Romanos och jag har jobbat med henne många år så det är extra kul att få träffas igen! 


Och ikväll kommer vår finaste granne Berit hem! Hon har varit hos sin dotter och det blev lite akutsjukvård med rehabilitering så hon har varit borta ca 1,5 månader (istället för ca 3 veckor)! Sååå tomt har det varit men nu kommer hon äntligen hem igen!       


Emilio har dille på att han vill prova allas kläder. På bilden nedan provar han Nikes vinterjacka!


 


Brandmanskläder funkar också!


  '


Nu ska jag börja göra  mig redo för att hämta Nike!


Ha en underbar torsdagskväll alla mina fina vänner!       





 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 11 oktober 2023 15:45

Våren och sommaren har gått och nu är min och Romanos favoritårstid hösten här!   I våras träffade jag äntligen Eva, alias Eva-Britta igen. Vi ses så sällan men ändå är vi så nära. Vi var på Grand Hotel och avnjöt Afternoon tea som jag aldrig har...

Av Lena - 15 februari 2023 11:32

Återigen har det gått några månader sedan senaste uppdateringen.   I november fick Isabella och Emilio körtelfeber. Isabella var sjukare än vad hon någonsin varit och väldigt länge. Emilio var sjuk ett par veckor men hade svullna körtlar i flera ...

Av Lena - 12 oktober 2022 14:02

För 2 helger sedan var vi och firade Marita som fyllt år. Mycket tårta och godsaker blev det.             På jobbet har vi haft den årliga HLR-utbildningen. Det är så bra att få uppdatera sig.       Bästa Susanne fotade oss alla...

Av Lena - 21 september 2022 14:14

Tiden går så fort. Känns som att det nyss var starten på sommarlovet och nu är det redan höst. Emilio har börjat 2:an, Isabella 8:an, Theo fortsätter sin utbildning till sjuksköterska och Nike jobbar heltid. Fattar inte att jag har så stora barn!  ...

Av Lena - 25 juli 2022 17:14

Äntligen sommarlov!   Nike och Filip har tagit studenten båda 2:         Nike har även hunnit med att fyllla 19 år! Födelsedagen firande hon i Spanien tillsammans med Filips familj.       Vi får fira mer hemma nästa helg   . ...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

GÄSTBOK


Skapa flashcards